Dnes je 01. 10. 2024
svátek má Igor

Polevské štafety v běhu na lyžích se pojedou v sobotu

Archiv

Nezáleží tedy jenom na jednotlivci, ale i na síle a připravenosti celoho týmu. Pro ženy bude přichystaný okruh 3x3 km, pro muže a smíšená družstva dva okruhy, tzn. 3x6 km.
 
Ve čtvrtek byly podmínky pro běžecké lyžování výborné. Vše ale bude záležet na vývoji počasí. Pořadatelé z oddílu v běhu na lyžích SKI Polevsko budou v pátek nahazovat sníh na místech s nízkou sněhovou pokrývkou, aby bylo možné okruh v sobotu strojově upravit. Polevské štafety jsou prvním a pravděpodobně i posledním závodem v letošní sezoně, který se bude konat v běhu na lyžích. Nenechte si proto ujít příležitost si zazávodit v běhu na lyžích.
 
Prezentace závodníků bude v sobotu 29.3. od 8 do 9.30 hodin na obecním úřadě Polevsko. Hromadný start proběhne v 10 hodin z Jedličné. Startovné pro celou štafetu činí 150,- Kč. Vyhlášení vítězů proběhne ve 12 hodin. Více informací včetně aktuálních sněhových podmínek pro závod a propozic najdou závodníci na internetových stránkách SKI Polevsko na www.skipolevsko.estranky.cz nebo na telefonu 604 676 359. Po závodě budou pro veřejnost otevřené upravené tratě.
 
Na Polevské štafety bude navazovat recesistický závod Přeškavská rozhoďdržka v Prysku ve sjezdu na jakémkoliv kolesovém stroji s lidským pohonem. Start bude ve 13 hodin. Akci pořádá Aleš Gregor z Bikebase. Vyhlášena bude speciální kategorie pro účastníky obou sportovních klání.  Na obou akcích budou vítáni nejen závodníci, ale také diváci.